Onze klanten

Het doel van de teksten op deze website is om jou te helpen geld te besparen met behulp van korting en kortingscode zalando aanmelden nieuwsbrief. Voor de één is dit echter wat makkelijker dan voor de ander. Wil jij binnenkort ook beginnen met het besparen van geld? Dan kun je deze tips natuurlijk goed gebruiken. Benieuwd of de tips ook echt werken? Lees dan hier de ervaringen van enkele van onze gebruikers. 

Bette de Kraker

Coupon codes gebruiker

Het is niet altijd makkelijk om geld te besparen als je een druk leven hebt. Wanneer je alles snel doet let je niet zo op wat je uitgeeft. Met de tips van scenosaurus is het mij gelukt om geld te besparen, en toch alles op mijn planning te doen. Zo moeilijk is het eigenlijk niet!

Ilham Malestein

Korting deskundige

Ik wil graag parttime blijven werken om meer tijd met mijn kinderen door te brengen, maar we geven te veel geld uit. Om op verschillende kostenposten te besparen heb ik gebruik gemaakt van de informatie op scenosaurus.org. Ik bespaar nu elke maand een beetje meer, en kan dus parttime blijven werken.

Yme Mijnders

Voucher codes gebruiker

Scenosaurus.org heeft mij geholpen een paar tientjes per maand te besparen. Ik volg alleen een paar simpele tips op, en dat is al genoeg om wat meer over te houden aan het eind van de maand. Ik snap niet waarom ik altijd zo veel geld uit heb gegeven nu ik zie hoe makkelijk besparen is.

2 Comments

  1. Net als de bovenstaande gebruikers van deze site heb ik ook heel veel gehad aan de bespaartips. Ik heb maandelijks niet veel te besteden, maar gaf altijd wel veel uit. Daardoor bleef er maar weinig over voor noodzakelijke dingen. Gelukkig heb ik dit met deze tips om weten te draaien, waardoor ik een stuk minder uitgeef.

  2. Ursela de Laan

    Super handig, die tips om geld te besparen. Voor mij heeft het echt gewerkt. Ik vind het ook prettig dat er namen en gezichten hangen aan de gebruikers van deze website. Op de één of andere manier geeft dit een toch wat vertrouwder gevoel en dat spreekt mij altijd meer aan dan het anonieme gebeuren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *