Met weinig geld een leuk verjaardagscadeau kopen

birthdayBen jij druk bezig om geld te besparen? Dan komt een verjaardag van een familielid, vriend of kennis natuurlijk niet goed uit. In dat geval moet je namelijk weer een cadeautje kopen voor degene. Verjaardagscadeaus zijn vaak niet al te goedkoop, waardoor ze niet bepaald in een bespaarplan passen. Het is echter ook zo lullig om zonder cadeau naar een verjaardag te gaan. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om met weinig geld toch een leuk verjaardagscadeau te kopen. Ben jij benieuwd welke manier er zijn? Wij lichten er hieronder twee voor je uit.

 

Kortingscode voor nieuwe klant Bol.com

Ben jij nog geen klant bij Bol.com? Dan is het een fluitje van een cent om voor weinig geld een leuk verjaardagscadeau te kopen. Nieuwe klanten krijgen namelijk een kortingscode van Bol.com wanneer zij zich registreren bij de webwinkel. Deze bol.com kortingscode nieuwe klant kun jij vervolgens direct verzilveren en gebruiken voor de aankoop van je verjaardagscadeau. Doordat het aanbod op Bol.com behoorlijk groot is, vind jij vast en zeker een geschikt cadeau dat ook nog eens redelijk goedkoop is. Hierdoor hoef jij dus niet zonder cadeau aan te komen op de verjaardag.

Promotiecode Albelli verjaardagskalender

calendarVeel mensen denken altijd dat een verjaardagscadeau groot en duur moet zijn. Dit is absoluut niet het geval. Sommige mensen zijn al blij dat ze überhaupt een cadeau krijgen. Het maakt in dat geval niet uit of het een klein presentje is, want het gaat immers om het gebaar. Heb jij een verjaardag van iemand waar je veel om geeft? Maak dan eens een leuke verjaardagskalender. Dit is natuurlijk een hartstikke persoonlijk cadeau waar degene vast en zeker heel erg blij mee zal zijn. Bijkomend voordeel is dat dit cadeau helemaal niet duur hoeft te zijn dankzij deze promotiecode Albelli verjaardagskalender. Je hebt op deze manier dus én een leuk cadeau én bespaart ook nog eens de nodige centen.

8 Comments

 1. Zimra Esveld

  Ik heb het niet al te breed en wil dan ook liever niet te veel uitgenodigd worden voor verjaardagen. Soms kom je er echter niet onderuit en het ik vind het onbeschoft om met legen handen aan te komen. De tips in dit artikel houd ik zeker in mijn achterhoofd. Mogelijk kan ik ze zelf eens gebruiken wanneer ik een verjaardag heb.

 2. Yvonne Hartholt

  Ik begrijp niet waarom er mensen zijn die toch altijd zo’n duur verjaardagscadeau willen kopen. Besparen is toch helemaal niet noodzakelijk wanneer je je beperkt tot iets kleins. In mijn ogen gaat het altijd om het gebaar, niet om de grootte van het cadeau. Besparen is dus vrij makkelijk: gewoon een klein cadeau kopen.

 3. Kris van Beesten

  Geld besparen op cadeaus: ik maak er een soort sport van. Ik ben namelijk een student en heb vrij weinig te besteden. Heb redelijk wat studievrienden, waardoor ik regelmatig wordt uitgenodigd voor een verjaard. Op het internet vind je gelukkig veel mogelijkheden om cadeaus met korting te kopen. Je moet alleen even goed zoeken 😉

 4. Nina Bults

  Handig zo’n kortingscode voor Bol.com. Was niet op zoek naar een verjaardagscadeau of zo, maar heb toch gebruik gemaakt van de kortingscode. Niet alleen voor verjaardagen kan het soms prettig zijn om de hand op de knip te houden 😉

 5. Lesley Salomons

  Door de jaren heen heb ik een behoorlijke vriendenkring opgebouwd. Hierdoor word ik ook uitgenodigd voor veel verjaardagen. Harstikke gezellig natuurlijk, maar je moet wel telkens een cadeau meenemen. Met een groot deel van mijn vrienden heb ik afgesproken dat we de cadeaus afschaffen. Hier hoef ik dus ook geen geld meer voor uit te trekken!

 6. Jeanine Bes

  Waarom zou je geld uitgeven aan dure cadeaus? Dat heb ik echt nooit begrepen. Ik koop echt nooit een cadeau voor een verjaardag. Uiteraard ga ik er ook niet met lege handen hen. Ik maak namelijk zelf altijd een cadeau. Iedereen is er blij mee en het kost mij zelf vrijwel geen geld, alleen wat tijd en moeite. Mijn advies is dan ook zelf een cadeau te maken wanneer je hierop wilt besparen

 7. Richard Hermans

  Ik weet dus echt nooit wat ik mensen voor hun verjaardag moet geven. Daarom ben ik altijd hartstikke origineel (ahum) en geef ik gewoon geld. Wel wat saai, maar je hebt zelf in de hand hoeveel je geeft. Enige risico is dat de persoon aan wie je het geeft het misschien wat weinig vindt. Maar ja, eigenlijk mogen ze al blij zijn dat ze iets krijgen.

 8. Martine L.

  Ik heb laatst ontdekt hoe makkelijk het eigenlijk is om geld te besparen op verjaardagscadeaus. Dit is zeker het geval wanneer je de cadeaus via het internet koopt. Je kunt vandaag de dag namelijk ontzettend makkelijk aan kortingscodes komen. Deze vind je gewoon op het internet en je kunt ze ook nog eens direct gebruiken!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *